Zambia og Viktoriafallene

Denne reisen er et forslag til hvordan man kan nyte noen fantastiske dager ved Viktoriafallene - i tillegg til å oppleve safari i Botswana. Territoriet Nord-Rhodesia ble administrert av Det Sørafrikanske kompaniet fra 1891, inntil det ble kolonisert av Storbritannia i 1923. I løpet av 1920- og 1930-tallet ble det utviklet gruvedrift i landet som førte til økt immigrasjon. Etter at landet ble uavhengig i 1964, ble navnet endret til Zambia. Landet er en stat i grenselandet mellom det sentrale og sørlige Afrika. Landet har ingen egne kystlinjer - helt omkranset av andre land; hele 8 land omgir landet: Kongo-Kinshasa, Tanzania, Malawi, Mosambik, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Angola. Zambia har en utrolig flott beliggenhet som utgangspunkt for å utforske både Namibia og Botswana.


 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.
Båttur i solnedgangen Når du lander i Livingstone, blir du møtt på flyplassen og kjørt til valgt hotell. Du kan slappe av ved svømmebassenget frem til kl 17.00, da er tiden inne for en eksotisk båttur i solnedgangen nedover Zambezi River. Kald drikke er inkludert i prisen, både med og uten alkohol.
Bosted: Royal Livingstone Hotel eller Zambezi Sun

Dag 2.
Viktoriafallene Etter frokost er tiden inne for en spasertur med guide rundt de mektige fossefallene. Det er mulig å kjøpe en helikoptertur, der dere ovenfra får en helt praktfull panoramautsikt over elven og fossene.
Bosted: Royal Livingstone Hotel eller Zambezi Sun
Måltider: Frokost

Dag 3.
Safari i Botswana Heldagstur på safari: Etter frokost blir det biltur til Chobe River og båt over til Botswana, der dere tilbringer dagen med både jeepsafari og båtsafari!
Bosted: Royal Livingstone Hotel eller Zambezi Sun
Måltider: Frokost og lunsj

Dag 4.
Livingstone Express
Som tillegg i prisen, er det mulig å få en spasertur med løve på formiddagen. (NB: Trenger utfyllende info: Hva innebærer dette??? Hvor lenge varere togturen, event. Fra – til??) På kvelden kan du glede deg til en fantastisk middagsopplevelse ombord på det gamle, genuine toget, Livingstone Express - som blir dratt av et autentisk damplokomotiv bygd i 1930 i Skottland og transportert hit. Dere får en 5-retters gourmetmiddag ombord og herlig drikke, som er inkludert i prisen. Toget tar dere tilbake til Livingstone. Det forventes pent antrekk til middagen (ikke shorts eller tennisskjorter). Denne luksuriøse togreisen kan tas på en annen dag i programmet – men er kun tilgjengelig på onsdager og lørdager.
Bosted: Royal Livingstone Hotel eller Zambezi Sun
Måltider: Frokost og middag

Dag 5.
Hjemreise
Dere blir hentet og kjørt til flyplassen.
Måltider: Frokost

NB: Denne reisen er å anse som et forslag, for vi skreddersyr hele oppholdet i forhold til hva dere vil oppleve! Vi kan endre antall dager og selvsagt fjerne og legge til ønskede utflukter!

Pris og Reisefakta

Pris: 19 020 kr per person, del i dobbeltrom
på Royal Livingstone Hotell inkl. frokost
Pris 13 185 kr per person, del i dobbeltrom
på Zambesi Sun Hotel inkl. frokost

Prisene gjelder 2016

Reisen er på 5 dager/4 netter, der man bor enten på legendariske Royal Livingstone Hotel eller på Zambesi Sun Hotel.
Begge hotellene ligger ved Zambesielven på Zambesi-siden – bare et stenkast fra Viktoriafallene.

I prisen er følgende inkludert:

* Transport til og fra flyplassen i Livingstone til valgt hotell.
* 4 netter del i standard dobbeltrom på valgt hotell med frokost
* Båttur i solnedgangen inkludert drikke
* Transport til og fra båtturen
* Guidet spasertur rundt Viktoriafallene
* Safari: Heldagstur i Botswana med kunnskapsrik ranger. Det starter med en elvesafari, fulgt av safari i åpen jeep, inkludert lunsj.
* Middag, som består av en 5-retters gourmetmeny ombord på toget Livingstone Express.

Dette kommer i tillegg til prisen:

* Flyreise
* Kostnader for visa til Zambia (koster ca 80 USD)
* Driks til personale
* Avbestillingsforsikring (som må kjøpes før den første innbetalingen)
* Reiseforsikring

NB!

Ønsker dere å endre bosted, går det helt greit – enten ved å oppgradere til havutsikt eller til et mer luksuriøst rom. Det går også an å endre aktivitetene i dagsprogrammet, dvs å legge til eller fjerne utflukter og å legge til dager eller fjerne noen. Denne reisen er å anse som et forslag og vi skreddersyr helt i forhold til hva dere vil oppleve! Vær oppmerksom på at det kreves vaksine for Gulfeber for dem som reiser fra Zambia og til Sør-Afrika og fra Sør-Afrika til Zambia. Dette gjelder også reisende som kun er i transitt eller mellomlander i Sør-Afrika før eller etter reisen til Zambia.

Vi tar forbehold om valutaendringer.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel