Vi i African Tours & Safaris

Hanna Wik

 

Etter å ha bodd i Sør-Afrika i litt over tre år, kan jeg bare si at jeg elsker Afrika. Å bli vekket tidlig om morgenen for å dra ut og se etter ville dyr, oppleve naturen på dyrenes vilkår i det ene øyeblikket, for i det neste å tre inn i et skur av en kirke i bydelen Khayelitsha og delta på høymesse, er opplevelser det er vanskelig å formidle verdien av. Det må oppleves! Det beste med Afrika, er at det tilbyr noe for alle. Vi vet nøyaktig hvordan din reise skal settes sammen slik du ønsker den.

Susanne Ullenius 
Tenk å kunne se de søte lemurene hoppe i trærne, se en kameleon sakte bevege seg på en pinne, oppleve en autentisk jakt mellom en løve og en antilope, å se de vakre sjiraffene spise av bladene i toppen av et tre eller en flokk med sebraer løpende over savannen? Dette er hverdagen i Afrikas natur og kan oppleves med egne øyne og i dyrenes naturlige omgivelser. Madagaskar er et land som må besøkes minst én gang i løpet av livet, for å oppleve det unike dyrelivet og en natur som det ikke finnes maken til andre steder i verden. Jeg jobber med våre rundreiser i Afrika, mange av disse turene er i følge med skandinavisktalende guide. Jeg hjelper deg gjerne med å sette sammen en reise som passer for deg og dine ønsker. Jeg har jobbet med fly i 12 år, så jeg vet hvordan jeg kan bidra til å finne flyreiser for din neste Afrikareise. Vi snakkes!

Ulf Hansen
Jeg har hatt det privilegium å bo i Cape Town og Mauritius ved ulike anledninger og har reist jevnlig i Afrika de siste 25 årene. Det er med meg, som det er med mange andre som har besøkt ulike deler av Afrika; Jeg lengter tilbake for å oppleve ennå mer av kulturen, naturen og lokalbefolkningen der. En av mine favorittaktiviteter er en herlig tur i fjellene i Cape Peninsula og runde av med en herlig middag på en av vingårdene i Constantia Valley. Safari til fots eller i kajakk er andre høydepunkt, eller å fiske etter tigerfisk i Zambezi-elven, runde Kapp det gode håp i en kajakk, oppleve migrasjonen i Masai Mara og Serengeti eller å bli tatt personlig hånd om ved en koselig BBQ på "Garden route". Gjestene våre føler alle sammen at de bare tilbake for å få ennå flere opplevelser! Akkurat slik jeg føler det.

Julia Magnusson
Min drømmereise i år går til Zanzibar, hvor jeg bare vil ligge på en strand med sand mellom tærne og saltvann i håret! Jeg ønsker å snorkle blant korallrev, kanskje møte en gjeng med delfiner, spise fersk frukt under et palmetre mens solen går ned. Rusle rundt på restauranter og blant et yrende folkeliv og bare suge inn alle duftene av krydder og nyte god mat i Stone Town. Kanskje jeg ser deg der?


 

Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.