Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti ved streiker, snøkaos, askesky eller andre uforutsette hendelser.

Når du bestiller reisen din hos African Tours & Safaris, får du alltid en trygghetsgaranti. Denne innebærer at du får erstatning for tapte reisedager dersom reisen blir avkortet eller innstilt på grunn av for eksempel streik, snøkaos, askesky, svine-/fugleinfluensautbrudd etc. Skulle et hotell eller flyselskap gå konkurs, garanterer vi at våre gjester får en annen tilsvarende tjeneste eller erstatning.

Trygghetsgarantien gjelder i de situasjonene som er nevnt ovenfor, der hjemforsikring eller reiseforsikring ikke dekker skaden(e). Dersom flyselskap eller andre aktører betaler kompensasjonen direkte til deg, skal dette trekkes fra kostnader som dekkes av Trygghetsgarantien.

African Tours & Safaris er medlem av SRF – Den svenske reisebyråforeningen.

Selskap som er medlem av denne foreningen, driver yrkesmessig reisebyrå- eller reisearrangørvirksomhet. De ansatte er kompetente og erfarne og er godt kjent med bransjens gjeldende lover og regler i tillegg til at selskapene har økonomiske ressurser og tilfredsstillende resultater.

 

African Tours & Safaris stiller reisegaranti for alle norske gjester gjennom Kammarkollegiet som tilsvarer det norske Reisegarantifondet.

 

 

 
 
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.