Temareiser

Her finner du reiser til Afrika med ulike tema: Dykkereiser, bryllupsreiser, togreiser, eventyrreiser, aktivitetsreiser; f eks fottur eller ridning kombinert med safari og golfreiser.

Vi skreddersyr naturligvis også reiser dersom dere har spesielle interesser eller om dere leter etter en Afrika-reise som dere ikke finner, men som dere ønsker å dra på. Vi kan reiser til Afrika, så nøl ikke med å ta kontakt!

Ridning og safari i Sør-Afrika

Rideturer i fantastiske omgivelser med mange opplevelser African Tours & Safaris tilbyr ridning i villmarken, i dalene, på slettene og i de majestetiske fjelltraktene i det sørafrikanske høylandet. Etter et par dagers ridning, venter fantastisk safari i Krugerparken i åpne firehjulsdrevne safarijeeper. Denne reisen i ....Les mer »

Golfreiser i Afrika

Siden golfbanene i Europa og USA har blitt stadig mer eksklusive og dyre, har Sør-Afrika, etter en nattflyvning uten jetlag, blitt et ypperlig alternativ for en vinterferie med golf. Noen av de beste golfspillerne i verden kommer fra Sør-Afrika og landet har en lang golftradisjon. Nye baner, sponset og designet av noen av de største ....Les mer »
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.