Safarireiser i Afrika

Safarireiser i Afrika, Sør-Afrika, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Namibia, Tanzania, Mosambik og Kenya

Kjernen i den afrikanske reiseopplevelsen har alltid vært safari. På mange av våre turer er safari inkludert, og vi skreddersyr veldig gjerne din safaritur i Afrika: Til Krugerparken i Sør-Afrika, til Serengeti i Tanzania, til Masai Mara i Kenya og til de mindre kjente, men like fascinerende stedene. Vi organiserer safari der du kan velge mellom luksuriøse safarilodger og enklere overnatting, dersom det er ønskelig.

Gled deg til møtet med "The Big Five": Løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn!

 

Makutsi Safari Springs

Mellom Drakensfjellene og Krugerparken i Sør-Afrika, ved Makutsielvens strand ligger lodgen Makutsi Safari Springs. Her bor dere midt i den afrikanske bushen i såkalte rondavels, små runde hus. Beliggenheten er helt fantastisk for den som virkelig setter pris på naturens mystikk og ro. Man bor blant palmer og akasietrær ....Les mer »Fra og med 10 100,-

Cape Town og Safari i Krugerparken

Opplev den kosmopolitiske Cape Town i kombinasjon med Krugerparken. Dette er to av de mest klassiske reisemålene i Sør-Afrika. Cape Town har en tilbakelent og avslappende atmosfære, spennende miljøer og praktfull utsikt. Tilreisende blir raskt henført av byens sjarm. Krugerparken er en nasjonalpark på 2 millioner ....Les mer »

Cape Town, Garden Route og Krugerparken de Luxe

Denne reisen inneholder alt det som står høyest på ønskelisten fra våre gjester; En perfekt kombinasjon med storbyen Cape Town, vindistrikten e og den vakre veien ”Garden Route” i tillegg til en fantastisk safarilodge i Krugerparken som avrunder det hele. En reise i Sør-Afrika for dem som stiller høye ....Les mer »
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.