På egen hånd

Med våre reiser på egen hånd kan du nyte reisen til Afrika i full frihet – uten å måtte ordne det praktiske selv.

Du kan dessuten enkelt legge til ekstranetter eller kanskje en safari, en utflukt eller noen herlige dager på stranden. I vårt tilbud finner du noen reiseforslag som du gjennomfører helt på egen hånd og tidsmessig når det passer deg best. Luksuriøst eller enkelt – du bestemmer selv hva som passer deg og din lommebok. Vi skreddersyr din reise til Afrika eller din reise til Sør-Afrika etter dine behov og interesser, det koster ikke noe ekstra, fordi vi har svært gode avtaler med våre leverandører uten noe kostbart mellomledd. Vi har dessuten bodd på eller sett alle hotellene vi anbefaler.

Du har også en viktig trygghet ved å bestille gjennom oss, fordi du får dekket risikoen for eventuell askesky, snøkaos, streiker, konkurs av flyselskap eller hotell osv. Les mer under fanen øverst på vår hjemmeside; Trygghetsgaranti.

Sør-Afrika rundt: Krugerparken, Swaziland, St Lucia, Garden Route og Cape Town

Dette er en av våre mest populære Sør-Afrika-reiser på egen hånd, der du får oppleve de fleste høydepunktene som er å se i Sør-Afrika. Dere bor på to helt ulike safarilodger i ulike deler av Krugerparken der dere drar på safari i åpen jeep med guide. Ferden går videre ....Les mer »

Drømmereise: Sør-Afrika og Mosambik

Bedre enn dette kan knapt noen reise bli: Reis til Sør-Afrika og Cape Town med én dag i vindistriktet, dra på safari i Krugerparken i åpen jeep, nyt deilig mat og avslutt turen i paradiset White Pearl Resort i Mosambik – med soling, badeliv og avslapning. Her kan man blant annet snorkle og dykke. Dette er en perfekt ....Les mer »

Kombinasjonsreise i Sør-Afrika til en uslåelig pris

Dette er den perfekte kombinasjonsreisen i Sør-Afrika til en uslåelig pris; En 2 ukers reise med Cape Town, safari, sol, bading og meget hyggelige innkvarteringssteder. To guidede utflukter i Cape Town i tillegg til safari i åpen jeep med ranger er inkludert i prisen. Dere disponerer leiebil fra Port Elizabeth og det er ypperlige ....Les mer »

Cape Town, Krugerparken, Mosambik og paradisøya Bazaruto Island

Dere drar på spennende utflukter med guide i Cape Town for å oppleve det beste byen byr på inkludert vindistrikten e, deretter på eventyrlige safariturer i Krugerparken i åpen jeep for så å runde av med sol, badeliv og vannsportsaktiviteter på den uberørte paradisøya Bazaruto Island , der ....Les mer »

Cape Town, Garden Route og Safari for familien

Den perfekte familiereisen! Dette er den helt ideelle reisen for familier med litt mindre barn. Mange safarilodger i Sør-Afrika sier nei til barn under 12 år, men på denne reisen er hele familien hjertelig velkommen overalt! Turen starter med noen dager i Cape Town, på et hotell med svømmebasseng. Deretter kjører ....Les mer »
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.