Om African Tours & Safaris

Felles for oss som eier, driver og lever med African Tours & Safaris er vår pasjon og sterke interesse for Afrika. Noen av oss har bodd i Sør-Afrika og vi har alle reist, oppdaget og opplevd Afrika på svært nært hold de siste 15 årene. I dag får vi våre "kick" vel så mye av å høre våre fornøyde gjester komme tilbake, fylt av helt fantastiske reiseopplevelser. Vi har valgt å konsentrere oss om Sør-Afrika og nærliggende land som blant annet Botswana, Namibia, Mosambik, Zambia, Zimbabwe i tillegg til Kenya og Tanzania i Øst-Afrika. Vi har selv besøkt de destinasjonene vi anbefaler, noe som gjør at du kan være helt trygg på at den reisen du bestiller hos oss er bra. Når du bestiller reisen din hos African Tours & Safaris, får du alltid en trygghetsgaranti. Denne innebærer at du får erstatning for tapte reisedager dersom reisen blir avkortet eller innstilt på grunn av for eksempel streik, snøkaos, askesky, svine-/fugleinfluensautbrudd etc. Skulle et hotell eller flyselskap gå konkurs, garanterer vi at våre gjester får en annen tilsvarende tjeneste eller erstatning.

African Tours & Safaris stiller selvfølgelig reisegaranti i henhold til de kravene som stilles fra svenske Kammarkollegiet - som tilsvarer det norske Reisegarantifondet.

African Tours & Safaris holder til sentralt i Göteborg og vi er ett av flere reisearrangører som inngår i Hummingbird Lifestyle Travel-gruppen. Hummingbird ble etablert i 1947 og er én av de eldste reisearrangørene i Skandinavia. Våre søsterselskap er Hummingbird Lifestyle Travel (spesialister på cruise- og konferensereiser), Prima Travel (spesialister på fottur- og sykkelreiser), Croatia Yacht Club (spesialister på seiling i Kroatia), Viva Italia (spesialister på mat- og vinturer til Italia) og Poseidon Travel (spesialister på cruise og seilturer i hele verden). Hos oss syder det av entusiasme og glade rop og latter mellom de gamle, sjarmerende treveggene i herregården vi holder til i og som ble bygd allerede i år 1840!

Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.