Namibias mange ansikter

Dra på en eventyrlig og spennende reise til et land  med heftig natur av sanddyner, ørken og et helt fantastisk dyreliv. Du vil oppleve Sossusvleis røde sanddyner, Atlanterhavets marine liv, ørkenen i Damaraland, Twyfelfontein med unike hellerisninger og nasjonalparken Etosha som byr på utrolige safariopplevelser.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag1: Windhoek-Kulala Wilderness Reserve

Du blir møtt på Windhoek flyplass av vår representant og ferden går gjennom Khomas Hochland Mountains til Kulala Wildness Reserve – en lengre strekning som tar ca 5 timer. Dette er et reservat på 37 000 hektar og ligger i nærheten av Sossusvlei, som er praktfulle, røde sanddyner. Du bor på Kulala Adventurer Camp i to netter i et stort kuppeltelt i skyggen - med en utrolig utsikt over Namib Naukluft nasjonalpark. Teltene står på et opphøyd dekk med en liten veranda, der du kan sitte og nyte utsikten. Du sover i en treseng med madrass og bomullslaken. Bad med klosett og dusj ligger på baksiden av hvert telt. På campen tennes det hver kveld opp et sjarmerende leirbål og rundt dette nytes en god middag under en stjernefylt namibisk himmel, med utsikt over den rosenrøde solnedgangen.
Måltider: Lunsj og middag

Dag 2: Kulala Wilderness Reserve

Denne dagen blir det en tur til fots på de røde sanddynene for å oppleve et fantastisk miljø med et unikt dyreliv som har overlevd i ett av verdens eldste og tørreste ørkener.
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 3: Swakopmund

Etter frokost går ferden inn til byen og badestedet Swakopmund. Byen har en herlig miks av europeisk og afrikansk kultur. Her bor vi to netter på Hansa Hotel, som er ett av landets eldste og ett av de beste hotellene.
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 4: Swakopmund

Dersom været er bra, skal vi ut med katamaran for å utforske den isblå Atlanterhavskysten og det marine dyrelivet fra havnene Walvis Bay og Swakopmund. Katamaranen tar et stopp for å besøke et sted de bedriver østersdyrking. Vi får høre litt om produksjonen og om østerstyper og får også smake på de herlige delikatessene før vi drar videre. Vel fremme på fyret Pelican Point håper vi å se delfiner, siden tre ulike arter lever i dette farvannet.
I tillegg til å oppleve ulike fuglearter, pelikaner, flamingoer og pelsseler, kan man også møte havlærskilpadder og knølhvaler. Denne turen avsluttes med en skalldyrlunsj, før vi drar tilbake til hotellet sent på ettermiddagen.
Måltider: Frokost og lunsj

Dag 5: Damaraland

Denne dagen går ferden langs Brandberg Mountains, med et lunsjstopp ved Ugab Save the Rhino (neshorn)Trust Camp før vi ender opp på Damaraland Adventurer Camp, der vi bor tre netter i store kuppeltelt. Teltene står på et opphøyd dekk med en liten veranda utenfor hvert telt, slik at man kan sitte og nyte utsikten. Du sover i en treseng med madrass og bomullslaken. Badet, toalett og dusj befinner seg bak hvert telt. Hver kveld hygger vi oss med leirbål og nyter en velsmakende middag under stjernehimmelen.
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 6-7: Damaraland

Disse dagene blir det safariturer til fots for å oppleve det vakre ørkenlandskapet med et annerledes dyreliv og utrolige formasjoner skapt av naturen. Her lever det et betydelig antall ørkenelefanter og også svart neshorn. Vi kommer også til å besøke Twyelfontein, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste på grunn av hellerisninger med over 2000 ulike tegn, som er opptil 6000 år gamle.
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 8: Ongava Game Reserve

Vi drar videre til Ongava Game Reserve og Andersson´s Camp, der du vil tilbringe de neste to nettene. Andersson´s camp ligger på grensen til Etosha National Park og har tidligere vært en gård som nå er ombygd til en lodge. Her ligger det et vannhull tett på, noe som gir en utrolig nærhet til de ville dyrene. Hvert telt er solid med vegger av kanvas og reist på en treterrasse, som gir en ypperlig utsikt. Lodgen har også svømmebasseng, bar og et ildsted som tennes opp om kvelden. Du kan glede deg til safari både i Etosha og i Ongava Game Reserve under oppholdet her.
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 9: Etosha National Park

Tiden er inne for å oppleve det vidunderlige dyrelivet på savannen i Etosha National Park. Her ligger det en uttørket saltsjø, som er så stor at den kan sees fra atmosfæren og i regntiden blir området fylt med mengder av flamingoer. Etosha er parken som har den høyeste tettheten av ville dyr i landet.
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 10: Windhoek

Etter frokost går ferden sørover tilbake til Windhoek der dette eventyret slutter, med mange flotte minner å ta med hjem.
Måltider: Frokost

Reisfakta Pris

Reisfakta Pris

Pris: 28 410 NOK per person i dobbeltrom (1 nov - 28 des 2016)

Enkeltromstillegg: 3 805 NOK

Pris: 32 915 NOKper person i dobbeltrom (1 jun - 31 okt 2016)

Enkeltromstillegg: 3 935 NOK

I prisen er følgende inkludert:

* Alle overnattingssteder i henhold til programmet
* Alle måltider på turen med start lunsj Dag 1 til frokost Dag 10 i tillegg til drikke og utvalgte alkoholholdige drikker (bortsett fra Dag 4, da kun frokost og lunsj er inkludert).
* Engelsktalende guide på reisen
* Alle transportstrekninger mellom stedene i henhold til programmet

Dette kommer i tillegg til prisen:

* Internasjonalt fly tur/retur Windhoek.
* Lunsj og middag Dag 4.
* Eventuelle aktiviteter utover dem som er oppført i programmet.
* Driks
* Avbestillingsforsikring og reiseforsikring. Dette kan vi tilby våre gjester gjennom

Vi tar forbehold om valutaendringer eller endringer i programmet grunnet årsaker vi ikke har kontroll over.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel