Kombinasjonsreise i Sør-Afrika til en uslåelig pris

Dette er den perfekte kombinasjonsreisen i Sør-Afrika til en uslåelig pris; En 2 ukers reise med Cape Town, safari, sol, bading og meget hyggelige innkvarteringssteder.

To guidede utflukter i Cape Town i tillegg til safari i åpen jeep med ranger er inkludert i prisen. Dere disponerer leiebil fra Port Elizabeth og det er ypperlige og godt skiltede veier. Ønsker dere å slippe å kjøre selv og i stedet ha sjåfør, kan vi selvsagt ordne dette.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.

Cape Town
Når flyet lander på flyplassen i Cape Town, blir dere møtt av vår representant som kjører dere til hotellet i Cape Town. Leeuwenvoet House er et sjarmerende Guest House i viktoriansk stil som ligger i det trivelige området Gardens. Dette er i nærheten av Kloof Street, der det finnes masse sjarmerende restauranter og butikker.  

Dag 2. 

Cape Peninsula
På dagens program står en guidet heldagsutflukt til Cape Peninsula. Dere kommer også til å besøke pingvinene i Boulders og den botaniske hagen i Kirstenbosch. En sjåfør henter dere og kjører dere tilbake til hotellet etter turen.

Dag 3-4. 

Cape Town
Disse dagene har ikke noe på programmet, så dere kan gjøre ønskede aktiviteter på egen hånd eller dere kan bestille og være med på flere utflukter. For eksempel besøke townships / ghettoen og Robben Island, dra på tur med vinsmaking, dykke med hvithaier i bur, spille golf eller fly helikopter. Bare gi oss et tips, så kan vi gjerne forhåndsbestille utflukter for dere, dersom dere ønsker det.

Dag 5. 

Safari
Dere blir hentet på hotellet for å fly til Port Elizabeth. Her henter dere leiebilen og kjører ca 13 mil østover til Kenton on Sea. På Sibuya´s reception parkerer dere bilen for å ta båt over til innkvarteringsstedet. Dere skal bo i tre netter på Sibuya Lodge med helpensjon og drikke som lokalt øl og viner i tillegg til safari er inkludert i prisen.

Dag 6-7. 

Safari
Disse to dagene drar dere på safariturer i åpen jeep sammen med en dyktig ranger.

Dag 8. 

Sol og badeliv
Etter en tidlig morgensafari og frokost, drar dere tilbake med båten, henter en leiebil og fortsetter reisen østover. Dere kjører ca 20 mil og kommer frem til målet, Crawfords Beach Lodge. Dette herlige stedet ligger rett ved havet og her kan man nyte sol og bading, snorkle, ri langs stranden, spille tennis og mye annet.

Dag 9-11. 
Sol og badeliv
Disse dagene kan dere fortsette å nyte livet, slappe av og kanskje fiske litt?

Dag 12. 

Hjemreise
Tiden er inne for å ta farvel med Sør-Afrika og etter frokost drar dere tilbake vestover ca 1 time til East Londons flyplass. Dere leverer leiebilen og sjekker inn for å ta flyet hjem. Med i bagasjen har dere mange minner og opplevelser fra fantastiske Sør-Afrika!

Resfakta Pris

Pris: 14 055 NOK per person, del i dobbeltrom i lavsesong mai – september 2016.

Pris: 16 665 NOK per person, del i dobbeltrom i høysesong oktober – desember 2017

I prisen er følgende inkludert:

• Transport fra flyplassen i Cape Town til hotellet

• 4 netter på Leeuwenvoet House med frokost

• Guidet byrundtur i Cape Town med besøk på Table Mountain

• Heldagsutflukt med engelsktalende guide rundt Cape Peninsula

* Transport fra hotellet i Cape Town til flyplassen

• Leiebil B-klasse Ford Figo eller lignende inkludert skadeforsikring, innbruddsforsikring og egenandelsdekning ved ulykke og frie mil.

* Båtreise til Sibuya dersom dere ankommer senest kl 11:00, kommer dere senere koster det kr 835 for den enkelte båtreisen

* 3 netter på Sibuya Game Lodge, del i dobbeltrom/telt. Frokost, lunsj og middag i tillegg til drikke, lokale ølmerker, vin og visse spritmerker

* Alle safariturene med guide

* 4 netter på Crawfords Beach Lodge med frokost og middag


Følgende er ikke inkludert i prisen:

• Flyreise tur/retur Sør-Afrika og innenriksfly i Sør-Afrika, pris fra ca 9 100 kr per person

* Eventuell taubane opp til toppen av Table Mountan, ca 200 kr per voksen

* Lunsj på utfluktene i Cape Town

• Driks til guider og øvrig personale

• Kontraktsgebyr for leiebilen, eventuell leie av GPS og bensin

* Eventuelle ekstra utflukter i Cape Town

* Avbestillings- og reiseforsikring

Tips!

Dersom dere ønsker å endre innkvarteringssted i programmet, så er det enkelt å oppgradere til et mer luksuriøst bosted eller å endre til et rimeligere sted. Vi kan også endre type utflukter, legge til eller fjerne noen og også utvide reisens lengde, dersom dere ønsker dét. Dette må ansees å være et rent forslag til reise og vi skreddersyr turen fullstendig i henhold til dine ønsker!

Vi tar forbehold om prisjusteringer på grunn av valutaendringer

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel