Jul og nyttår i Afrika

For deg som planlegger en tur over jul og nyttår 2015/2016: Her finner du forslag til hva du kan gjøre for å unngå julestress, mørke dager og sneslaps. Bli med på én av våre guidede turer. Det eneste du trenger å gjøre, er å nyte reisen, utsikten, kulturen, maten og de uforglemmelige opplevelsene.

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Cape Town, Garden Route og Safari – Sør-Afrika i et nøtteskall

Cape Town, Garden Route og Safari - En klassisk reise til Sør-Afrika som fascinerer og tiltrekker seg alle typer personer, uavhengig av interesser forøvrig! Vi starter i magiske Cape Town, drar videre til vindistriktene og avslutter med safari i villmarken. Underveis går ferden langs Garden Route, hvor man nyter de praktfulle omgivelsene. ....Les mer »

Den store rundreisen i Sør-Afrika

En komplett og prisgunstig reise med skandinavisktalende guide Sør-Afrika gir alle tilreisende en opplevelse for livet, i et land fylt av kontraster og praktfull natur. Vår rundreise omfatter det aller beste Sør-Afrika byr på; Uforglemmelige safariopplevelser, vakker natur, eventyrlige strender, herlige vingårdsopplevelser ....Les mer »

Drømmereise: Sør-Afrika og Mosambik

Bedre enn dette kan knapt noen reise bli: Reis til Sør-Afrika og Cape Town med én dag i vindistriktet, dra på safari i Krugerparken i åpen jeep, nyt deilig mat og avslutt turen i paradiset White Pearl Resort i Mosambik – med soling, badeliv og avslapning. Her kan man blant annet snorkle og dykke. Dette er en perfekt ....Les mer »

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel