Guidede rundreiser

Å dra på en rundtur med dyktige skandinaviske og lokale guider er kanskje den aller beste måten å få det beste ut av Afrikareisen på. Du kan bare nyte turen, utsikten, de flotte bostedene, maten og de spennende og eksotiske opplevelsene.

Vi har laget ulike grupperundreiser med erfarne guider som er med på hele turen. Disse reisene har faste avreisetidspunkt som du finner her på hjemmesiden. Du er velkommen til å ta en titt på de forskjelllige reisene for å hente inspirasjon og ideer til din drømmetur.

Cape Town, Garden Route og Safari – Sør-Afrika i et nøtteskall

Cape Town, Garden Route og Safari - En klassisk reise til Sør-Afrika som fascinerer og tiltrekker seg alle typer personer, uavhengig av interesser forøvrig! Vi starter i magiske Cape Town, drar videre til vindistriktene og avslutter med safari i villmarken. Underveis går ferden langs Garden Route, hvor man nyter de praktfulle omgivelsene. ....Les mer »

Den store rundreisen i Sør-Afrika

En komplett og prisgunstig reise med skandinavisktalende guide Sør-Afrika gir alle tilreisende en opplevelse for livet, i et land fylt av kontraster og praktfull natur. Vår rundreise omfatter det aller beste Sør-Afrika byr på; Uforglemmelige safariopplevelser, vakker natur, eventyrlige strender, herlige vingårdsopplevelser ....Les mer »

Drømmereise: Sør-Afrika og Mosambik

Bedre enn dette kan knapt noen reise bli: Reis til Sør-Afrika og Cape Town med én dag i vindistriktet, dra på safari i Krugerparken i åpen jeep, nyt deilig mat og avslutt turen i paradiset White Pearl Resort i Mosambik – med soling, badeliv og avslapning. Her kan man blant annet snorkle og dykke. Dette er en perfekt ....Les mer »

Fottur i Sør-Afrika og Swaziland

Høydepunktene: Mpumalanga - Panorama route sightseeing Krugerparken – safariturer Swaziland – fjellturer og kulturopplevelser KwaZulu Natal – fotturer, safariturer og museum Drakensfjellene – fjelltur   Totalt blir det 8 ulike turer til fots: Mac Mac, Blyde River Canyon, Big 5, Swaziland, Isimangaliso, Zululand, ....Les mer »
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.