Golfreiser i Afrika

Siden golfbanene i Europa og USA har blitt stadig mer eksklusive og dyre, har Sør-Afrika, etter en nattflyvning uten jetlag, blitt et ypperlig alternativ for en vinterferie med golf. Noen av de beste golfspillerne i verden kommer fra Sør-Afrika og landet har en lang golftradisjon. Nye baner, sponset og designet av noen av de største golfnavnene, åpnes stadig vekk. Dette bidrar til landets ambisjon om å bli verdens golfdestinasjon nummer én.

Flere av de mest spektakulære banene ligger rundt Western Cape og Cape Town, som er en ypperlig base å ha som utgangspunkt. Du kan spille på linksbaner ved Atlanterhavet med Table Mountain som bakgrunn eller slå nedenfor Kikuyas fairways i Stellenbosch, der vingårdene ligger rett ved siden av og avslutte etter 18.hull med vinsmaking. Vi kan også ordne golfrunder på den mest eksklusive banen, som er den aller beste i Sør-Afrika, Leopard Creek Golf Course - som normalt er stengt for gjestespillere. 

Vi skreddersyr gjerne din golfreise til Sør-Afrika etter deres ønske, og ordner alt fra flyreisen til bestilling av starttidspunkt!

 

Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.