Drømmereise: Sør-Afrika og Mosambik

Bedre enn dette kan knapt noen reise bli: Reis til Sør-Afrika og Cape Town med én dag i vindistriktet, dra på safari i Krugerparken i åpen jeep, nyt deilig mat og avslutt turen i paradiset White Pearl Resort i Mosambik – med soling, badeliv og avslapning. Her kan man blant annet snorkle og dykke. Dette er en perfekt reise for alle som ønsker tilrettelagte opplevelser og late feriedager. Reisen til Sør-Afrika og Mosambik passer også ypperlig som bryllupsreise. Og selvsagt kan man forlenge reisen med flere dager på de ulike stedene.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.
Cape Town Ved ankomst i Cape Town, blir dere hentet på flyplassen av en sjåfør med navnskilt. Dere sjekker vi inn på Cascades at the Promenade . Dette lille hotellet ligger i Sea Point og herfra er det kun 100 meter ned til den populære strandpromenaden og Atlanterhavet. Hotellet har kun 7 rom og selve bygningen er viktoriansk og gammelt – men interiøret er svært moderne. De har en trivelig restaurant med utsikt over havet. Her bor dere i 4 netter i et deluxe-rom med en herlig balkong og frokostservering. I nærheten ligger det mange butikker og restauranter. Ta gjerne en rundtur i byen denne dagen, ta en ”hop on hop off”-buss, sitt på taket og bli guidet. Bussen går også opp til Table Mountain.

Dag 2.
Cape Town
Denne dagen blir det en guidet heldagsutflukt til Cape-halvøya, med Kapp det gode håp, de afrikanske pingvinene ved Boulders Beach og et besøk i Kirstenbosch botaniske hage som noen av høydepunktene. Dere blir hentet på hotellet og kjørt tilbake dit etter turen.

Dag 3.
Cape Town
Dag på egen hånd egnet til aktiviteter, shoppe, rusle rundt, besøke Waterfront – den flotte havnen med alle restaurantene, luksushotell og butikker. I motsatt fall, kan vi sørge for å organisere mange ulike guidede utflukter – kanskje til et township for å få et innblikk i hvordan deler av den fargede befolkningen lever? Eller dykke med hvithaier i bur? Spille golf?

Dag 4.
Cape Town
Dere blir hentet for en guidet tur til det vakre vindistriktet utenfor Cape Town. Det blir vinsmaking på både store og små vingårder og guiden er en meget kunnskapsrik vinkjenner. På ettermiddagen blir dere kjørt tilbake til hotellet.

Dag 5.
Krugerparken
Etter frokost blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Innenriksflyet kjører mot Krugerparken. Dere tas imot av en ny sjåfør, som kjører dere til safarilodgen. Bilturen tar en drøy time. Dere skal bo på den lille, intime og familieeide Maqueda Lodge, som kun har 6 rom. Lodgen ligger rett utenfor Krugerparken ved Crocodile River – akkurat ved grensen til naturreservatet der dyrene streifer fritt tett på. Dere skal av gårde på en 2 timers ettermiddagssafari langs Crocodile River. Om kvelden dekkes det opp til én tre-fireretters middag og på denne lodgen lages det herlige matretter!

Dag 6.
Krugerparken
Denne dagen blir det en eksotisk heldagssafari i åpen jeep med guide inne i Krugerparken. Dere har med dere frokost som spises i parken. Lunsjen nytes i en inngjerdet camp og betales der – den er ikke inkludert i prisen. Tilbake i lodgen vil en ny, deilig middag stå klar!

Dag 7.
Krugerparken
Du kan glede deg til en ny dag med det samme på programmet som dagen før, men ingen safari er lik den andre. Det er dét som gjør safari i Afrika så spennende; man vet aldri hva som venter en rundt neste sving. Her i den sørlige delen av Krugerparken er det utrolig mange dyrearter – blant annet The Big Five. Her befinner det seg i tillegg et stort antall fuglearter – alt fra svaler til ørner. Siden naturen varierer fra fossefall, skog, savanne til busker sier det seg selv at det er et enormt mangfold dyre- og fuglearter som trives i de ulike miljøene.

Dag 8.
Mosambik
Dere blir hentet på lodgen og kjørt til flyplassen i Maputo, en biltur som tar ca 2 timer. Et lite fly tar dere til vidunderlige White Pearl Resorts i Ponta Mamoli. Her bor dere i fem netter med halvpensjon. Dette stedet gir dere den ultimate ”sanden mellom tærne”-luksus. På White Pearl kan du nippe til coctails i det private bassenget, unne deg luksuriøse middager, dra ut på dyphavsfiske eller begi deg ut på eventyr ved å utforske de eventyrlige og flotte korallrevene med kvalifiserte dykkerinstruktører. Her er det lett å slappe av i en elegant suite/bungalow.

White Pearl Resorts, Ponta Mamoli ligger på den sørlige kysten av Mosambik, en av Afrikas best bevarte hemmeligheter. Med en 2 km ren strand og uberørte områder, møter du et sted så vakkert og så gjestfritt, at det ikke minner om noe mindre enn et paradis.
Opplev en verden med spennende miljøer på et sted omkranset av fantastisk natur, solskinn
hele året og turkisblått hav. Uansett hvilke interesser du har, vil Ponta Mamoli appellere til alle. Utforsk ubebodde steder i et naturlig paradis og la dagene gå med utendørsaktiviteter som passer deg der og da. Du kan svømme med delfiner i det speilblanke havet, dykke, snorkle, svømme rundt korallrevene, padle kajakk og nyte den private sandstranden fra hesteryggen! Her er det mye å velge mellom.

Dag 9-13.
Mosambik
Dagene nytes på stranden, ved svømmebassenget eller dere kan delta på spennende utflukter som bestilles på hotellet.

Dag 14.
Hemreise T
iden er inne til å forlate Mosambik for å dra hjem. Etter frokost og utsjekking blir dere kjørt til flyplassen. Et lokalfly tar dere til Maputo og dernest går ferden videre tilbake til Norge.


Pris og Resisefakta

Pris fra 45 700 NOK  per person, del i dobbeltrom
Tidsrom: 16.12 2016. – 01.01.2017

Pris fra 39 985 NOKper person, del i dobbeltrom
Tidsrom: 01.05.2016 - 15.09.2016 

For andre tidspunkt, vennligst kontakt oss for pris. Mosambik har et behagelig klima året rundt, men i februar kan det være mye vind.

Følgende er inkludert i prisen:

* 4 netter på Cascades on the Promenade i et Deluxe-rom med balkong og frokost
* 3 netter på Maqueda Game Lodge med halvpensjon (frokost og middag) inkludert en totimers safari ved Crocodile River og to heldags safarier i Krugerparken med guide i jeep og inngangsbilletter til Krugerparken
* 6 netter på White Pearl Resort i en suite med basseng og halvpensjon, dvs frokost og treretters middag, kanapeer ved bassengbaren, kaffe/te/mineralvann, gratis tøyvask, butlerservice og fri wifi.
* Privat transport fra flyplassen i Cape Town til hotellet
* Heldagstur med guide rundt Kapp-odden inkludert alle inngangsbilletter – bortsett fra pingvinene i Boulders, dersom man vil se dem. Lunsj er ikke inkludert.
* Heldagstur med guide til vindistriktet utenfor Cape Town med vinsmaking. Lunsj er ikke inkludert.
* Privat transport fra hotellet til flyplassen i Cape Town.
* Transport fra flyplassen i Nelspruit til lodgen ved Krugerparken.
* Fly fra Maputo til White Pearl Resort tur/retur (ca 6.500 NOK per person).
* Privat transport fra lodgen ved Krugerparken til Maputos flyplass.
* Vår trygghetsgaranti

Følgende er ikke inkludert i prisen:

* Flyreise tur/retur Sør-Afrika, pris fra ca 7.500 NOK per person
* Fly fra Cape Town til Nelspruit og fra Maputo til Johannesburg, pris fra 3.000 NOK per person
* Drikke
* Driks til guider
* Visum til Mosambik
* Avbestillingsforsikring og reiseforsikring (kan kjøpes via oss på African Tours & Safaris gjennom Gouda)

NB!

Ønsker dere å endre bosted, går det helt greit – enten ved å oppgradere til noe mer luksuriøst eller til et rimeligere sted. Det går også an å endre aktivitetene i dagsprogrammet, dvs å legge til eller fjerne utflukter, i henhold til hva dere ønsker. Denne reisen er å anse som et forslag og vi skreddersyr helt i forhold til hva dere vil oppleve! Og selvsagt er det mulig å oppgradere til honeymoon suite, dersom dere skal på bryllupsreise.

Prisen er beregnet på dollarkursen per april 2015 og vi tar forbehold om valutaendringer.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel