Cape Town og vindistriktene

Cape Town er en by tilreisende aldri blir lei av – her er det stadig mer å oppleve, spennende steder er det utallige av. I vindistriktene kan man også tilbringe uendelig mye tid. Sør-Afrika er den niende største vinprodusenten i verden. Landet har over 4000 vinprodusenter og vingårdene strekker seg over gigantiske områder. Den vanligste grønne druen er Chenin Blanc og den blå er Cabernet Sauvignon. Vinlandet har ikke bare vin å by på – men også fantastiske golfbaner og mange ulike aktiviteter. I dette reiseforslaget er ikke golf inkludert, men det kan man selvsagt legge til, dersom man ønsker spilling på flotte baner. De foreslåtte vingårdene i programmet har førsteklasses standard og flere er representert på Vinmonopolet i Norge.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.

Cape Town
Når dere lander på flyplassen blir dere møtt av en privatsjåfør og kjørt til Leewenvoet House. Hotellet ligger i det nygamle området Gardens, som i dag er en svært attraktiv bydel sentralt i Cape Town, med mange sjarmerende restauranter og med kort vei til alt. På ettermiddagen skal dere på en guidet byrundtur med blant annet utflukt til Table Mountain.

Dag 2 - 5.

Cape Town
Disse dagene tilbringes i flotte Cape Town. Dere får to heldagsutflukter og velger selv på hvilke dager disse skal foregå. Den ene er en heldagsutflukt til Cape Peninsula med Kapp Det Gode Håp-odden som ett av mange høydepunkter. Den andre er en heldagstur i kulturens og historiens tegn; først på en spesiell guidet tur i townships / ghettoen og deretter en båttur til Robben Island, der Nelson Mandela satt fengslet i mange år.

Dag 6.

Stellenbosch
Etter frokost får dere en leiebil levert til hotellet og dere kjører på egen hånd den korte strekningen ut til Stellenbosch og tar inn på Evergreen Lodge. Hotellet har gamle aner og er bygd i viktoriansk stil. Det ligger midt i byen, der dere møter et stort utvalg av restauranter, vinbutikker og andre butikker rett rundt hjørnet.

Dag 7-11.
Stellenbosch Dere planlegger dagene i Stellenbosch helt som dere selv vil! Dere får masse informasjon, tips og ideer av oss, som gjør at dere enkelt kan fylle dagene med aktiviteter og spennende utflukter. Dere får tips om vingårder det er verdt å besøke og flere golfbaner som ligger bare etpar minutters biltur unna. Kommer dere til Sør-Afrika i perioden juli - november, bør dere ta en kort tur til havet og se de fantastiske hvalene, Southern Right Whales. Det går også an å besøke hvalhovedstaden Hermanus.

Dag 12.
Hjemreise Dere forlater Stellenbosch og Sør-Afrika og kjører den korte strekningen til flyplassen og leverer leiebilen. Med i bagasjen har dere med dere herlige minner fra reisen.

Resfakta Pris

Pris: 9 290 NOK per person, del i dobbeltrom

Prisen gjelder i hogsesong (15 desember 2016 – 15 januar 2017).

Pris: 8 435 NOK per person, del o dobbeltrom

Prisen gjelder i lavsesong (mai – august/september 2016). For øvrige tidspunkt, kontakt oss.

I prisen er følgende inkludert:

• Transporter i henhold til program, f.eks. privatsjåfør fra flyplassen til hotellet i Cape Town.

• 5 netter på Leeuwenvoet House Hotel med frokost

* 6 netter på Evergreen Lodge med frokost

• Guidet byrundtur i Cape Town med besøk på Table Mountain

• Heldagsutflukt med engelsktalende guide rundt Cape Peninsula med blant annet Kapp Det Gode Håp-odden

* En heldagstur med guide i townships / ghettoen og deretter en båttur til Robben Island

• Leiebil VW Vivo eller lignende i henhold til program med aircondition, skadeforsikring, innbruddsforsikring og egenandelsdekning ved ulykke og frie mil.

Følgende er ikke inkludert i prisen:

• Flyreise tur/retur Sør-Afrika

* Eventuell taubane opp til toppen av Table Mountan, ca 200 kr per person

* Måltider på utfluktene

• Driks til guider og øvrig personale

* Kontraktsavgift for bilen ca 50 kr og en leveringsavgift på ca 250 kr, som betales på destinasjonen

* Avbestillings- og reiseforsikring

Tips!

Dette må ansees å være et rent forslag til reise og vi skreddersyr og justerer turen fullstendig i henhold til dine ønsker – også når det gjelder antall dager!

Vi tar forbehold om prisjusteringer på grunn av valutaendringer

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel