Cape Town og Safari i Krugerparken

Opplev den kosmopolitiske Cape Town i kombinasjon med Krugerparken. Dette er to av de mest klassiske reisemålene i Sør-Afrika. Cape Town har en tilbakelent og avslappende atmosfære, spennende miljøer og praktfull utsikt. Tilreisende blir raskt henført av byens sjarm. Krugerparken er en nasjonalpark på 2 millioner hektar som er hjem for blant annet "The Big Five"; løve, bøffel, neshorn, leopard og elefant.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.

Cape Town
Når dere lander på flyplassen blir dere møtt og kjørt til elegante Romney Park All Suites Hotel, som ligger i Green Point. Her bor dere i fem netter med frokost. 

Dag 2.

Cape Peninsula
På dagens program skal dere på en guidet heldagsutflukt til Cape Peninsula. Dere kommer også til å besøke de skjønne pingvinene i Boulders og den botaniske hagen i Kirstenbosch. Dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet.

Dag 3.

Vinsmaking
Denne dagen bærer det avsted på en guidet tur i vindistriktet, hvor vi besøker vingårder med vinsmaking. Dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet..

Dag 4 - 5.

Cape Town
To fulle dager dere kan gjøre ønskede aktiviteter på egen hånd eller dere kan bestille og være med på flere utflukter. For eksempel besøke townships / ghettoen og Robben Island, dra på tur med vinsmaking, dykke med hvithaier i bur, spille golf eller fly helikopter. Bare gi oss et tips, så kan vi gjerne forhåndsbestille utflukter for dere, dersom dere ønsker det.

Dag 6.
Krugerparken
Etter frokost blir dere hentet og kjørt til flyplassen for å ta innenriksfly til Nelspruit, som ligger ved Krugerparken - der en privatsjåfør venter og kjører dere videre. Bilturen tar ca 1 time til praktfulle Buhala Game Lodge, som ligger ved kanten av Crocodile River - som er den naturlige sørlige grensen til Krugerparken. Her kan dere sitte og iaktta dyrene når de kommer ned for å drikke. Middag om kvelden.

Dag 7.
Krugerparken
Denne dagen skal dere tidlig opp for en heldags safaritur i Krugerparken. Dere kjører i åpne 4-hjulsdrevne jeeper med ranger/guide. Dere får med en frokostpakke som som spises i parken. Etter morgensafarien bærer det tilbake til lodgen for å slappe av og nyte en varm lunsj. På ettermiddagen går ferden tilbake inn i Krugerparken igjen. Eventuelt kan vi ordne det slik at dere slipper å dra tur/retur for lunsj - men i stedet bli værende i parken hele dagen. I så fall får dere med en lunsjpakke. Middag på kvelden serveres på lodgen.

Dag 8.
Panorma Route
Etter frokost på lodgen, venter en guidet tur langs den verdensberømte Panorama Route med følgende høydepunkter: Blyde River Canyon, Pilgrims Rest, Three Rondavels, Bourke´s Luck portholes, Gods Windowoch fossefall. Dette er en vakker vei i et eventyrlig område med spennende natur. Lunsj er ikke inkludert, men middag serveres om kvelden på lodgen.

Dag 9.
Krugerparken
Nok en fantastisk heldags safaritur i Krugerparken på programmet!

Dag 10.
Hjemreise
Det er på tide å forlate Krugerparken og Sør-Afrika. Dere blir kjørt til flyplassen i Nelspruit, der hjemreisen starter med mellomlanding i Johannesburg.

Resfakta Pris

Pris: 22 250 NOK per person, del i dobbeltrom i lavsesong mai – oktober 2016.

Pris: 19 000 NOK per person, del i dobbeltrom i høysesong 19 des 2016 – januar 2017

Denne reisen gjøres på egen hånd, men den går delvis med engelsktalende guide og inkluderer visse transportstrekninger og dere slipper å dra rundt omkring med leiebil!

I prisen er følgende inkludert:

• Transport med privatsjåfør fra flyplassen i Cape Town til hotellet og tilbake igjen

• 5 netter på Romney Park i luxury suite med frokost

* Transport med privatsjåfør fra flyplassen i Nelspruit til safarilodgen og tilbake igjen

* 4 netter på Buhala lodge i standardrom med helpensjon (frokost, lunsj og middag)

• Guidet byrundtur i Cape Town med besøk på Table Mountain

• Heldagsutflukt med engelsktalende guide rundt Cape Peninsula med Kapp Det Gode Håp-odden og pingvinene i Boulders

* En heldagstur med guide i vindistriktet med vinsmaking

* En heldagstur med guide langs Panorama Route inkludert inngangsbilletter

* 2 heldags safariturer med guide i åpen jeep i Krugerparken inkludert inngangsbilletter

Følgende er ikke inkludert i prisen:

• Flyreise tur/retur Sør-Afrika (til Cape Town og hjemreise fra Johannesburg) innenriksfly i Sør-Afrika fra Cape Town til Nelspruit og fra Nelspruit til Johannesburg, pris fra ca 10 000 kr per person

* Eventuell taubane opp til toppen av Table Mountan, ca 200 kr per voksen

* Eventuelt besøk inne hos pingvinene, ca 30 kr

* Lunsj på utfluktene i Cape Town og på Panorama Route

• Driks til guider

* Eventuelle ekstra utflukter i Cape Town

* Avbestillings- og reiseforsikring

Tips!

Dersom dere ønsker å endre innkvarteringssted i programmet, så er det enkelt å oppgradere til et mer luksuriøst bosted eller å endre til et rimeligere sted. Vi kan også endre type utflukter, legge til eller fjerne noen og også utvide reisens lengde, dersom dere ønsker dét. Dette må ansees å være et rent forslag til reise og vi skreddersyr turen fullstendig i henhold til dine ønsker!

Vi tar forbehold om prisjusteringer på grunn av valutaendringer

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel