Cape Town, Krugerparken, Mosambik og paradisøya Bazaruto Island

Dere drar på spennende utflukter med guide i Cape Town for å oppleve det beste byen byr på inkludert vindistriktene, deretter på eventyrlige safariturer i Krugerparken i åpen jeep for så å runde av med sol, badeliv og vannsportsaktiviteter på den uberørte paradisøya Bazaruto Island, der dere bor i bungalow ved havet.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.


Cape Town Når dere lander på flyplassen blir dere møtt og kjørt til Cape Heritage Hotel, som har sjarmerende restauranter og butikker rett rundt hjørnet og med kun 20 minutters gangavstand til V&A Waterfront. Her bor dere i fire netter med frokost. 

Dag 2.


Cape Peninsula Denne dagen blir det en guidet heldagsutflukt rundt den vakre Cape halvøya, med Kapp Det Gode Håp-odden, pingvinene i Boulders og den botaniske hagen i Kirstenbosch. Dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet.

Måltider: Frokost

Dag 3.


Vintur En heldagstur med guide i de fantastiske vindistriktene Stellenbosch, Franschhoek og Paarl står på programmet. Det blir vin- og ostesmaking på noen av de beste gårdene i tillegg til et besøk i den pittoreske universitetsbyen Stellenbosch. Dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet.

Måltider: Frokost

Dag 4.


Cape Town Dagen er fri til aktiviteter på egen hånd. Kanskje dere vil besøke townships / ghettoen og Robben Island? Eller dykke med hvithaier i bur? Spille golf? Vi hjelper dere gjerne med å forhåndsbestille utflukter, dersom dere ønsker det.

Måltider: Frokost

Dag 5.

Krugerparken Etter frokost blir dere hentet og kjørt til flyplassen for å ta innenriksfly til Nelspruit, der dere blir møtt og kjørt ca 1 time i bil til flotte Maqueda Safari Lodge. Dette er en liten, sjarmerende og familieeid lodge rett utenfor Krugerparken ved Crocodile River. Elven danner en naturlig grense til Krugerparken og lodgen ligger i et naturreservat der dyrene ferdes fritt rett i nærheten. Det blir en flott 2-timers ettermiddagssafari langs Crocodile River og om kvelden venter en smakfull middag.

Måltider: Frokost og middag

Dag 6.

Krugerparken Denne dagen drar dere inn i Krugerparken for en heldags safaritur i åpen jeep med ranger/guide. Dere får med en frokostpakke som som spises i parken. Lunsj nytes i parken på en camp og betales der (ikke inkludert). Når dere kommer tilbake på lodgen kan dere nyte livet og slappe litt av før det blir servert middag.

Måltider: Frokost og middag

Dag 7.

Krugerparken Programmet fra dagen i forveien gjentas, men ingen safari er lik en annen - det er det som er så utrolig spennende med safari i Afrika, man vet aldri hva som venter rundt neste hjørne. Her i den sørlige delen av Krugerparken er det store horder med ulike ville dyrearter og selvsagt alle ”The Big Five”. Her er det også mange fuglearter, alt fra svaler til ørner. Naturen består av et stort mangfold med fossefall, skog, savanner og busker.

Måltider: Frokost og middag

Dag 8.


Bazaruto Etter frokost blir dere kjørt til Nelspruits flyplass, der dere flyr til Bazaruto via Vilanculos i Mosambik. Skjærgården utenfor Bazaruto er en nasjonalpark og totalt uberørt. Her er det fem øyer og kun noen få resorts. Her bor dere i 5 netter i en bungalow ved havet med ´all inclusive´. Dere tilbringer dagene på øya med soling og badeliv. Her er det ypperlige forhold for snorkling og dykking blant fantastiske korallrev. Noen av vannaktivitetene er inkludert, som snorklingsturer, utflukter til nærliggende øyer og man kan låne brett for windsurfing og kajakker.

Bosted: Pestana Bazaruto

Måltider: Frokost og middag og utvalgte drikker på Bazaruto

Dag 9-12.


Bazaruto Dere tilbringer vidunderlige late dager med sol og badeliv.

Boende: Pestana Bazaruto

Måltider: Frokost og middag og utvalgte drikker på Bazaruto

Dag 13.


Hjemreise Dere forlater paradiset og flyr fra Bazaruto til Vilanculos og videre til Johannesburg for hjemreise. Med i bagasjen har dere fantastiske minner og opplevelser fra reisen.

Måltider: Frokost 

Resfakta Pris

Pris: 19 450 kr per person, del i dobbeltrom januar - april 2016.

Pris: 19 160 kr per person, del i dobbeltrom mai - august 2016

Pris: 19 665 kr per person del i dobbeltrom september – desember 2016

Dette er en reise til Sør-Afrika og Mosambik som gjøres på egen hånd, tidvis med engelskspråklig guide og helt uten leiebil. 13 dager / 12 netter. Avreise alle uker hele året.

I prisen er følgende inkludert:

• Transport med privatsjåfør fra flyplassen i Cape Town til hotellet og tilbake igjen

• 4 netter i standardrom på Cape Heritage Hotel med frokost i Cape Town

* Transport med privatsjåfør fra flyplassen i Nelspruit til lodgen og tilbake igjen

* 3 netter på Maqueda Lodge i standardrom med frokost og middag

* 5 netter i Beach View dobbeltrom på Pestana Bazaruto med ´all inclusive` og visse vannaktiviteter

• Heldagsutflukt med engelsktalende guide rundt Cape Peninsula med Kapp Det Gode Håp-odden og pingvinene i Boulders inkl inngangsbillett

* En heldagstur med guide i vindistriktene Stellenbosch, Franschhoek og Paarl med vinsmaking

* 2 heldags safariturer med guide i åpen jeep i Krugerparken inkludert inngangsbilletter

 

Følgende er ikke inkludert i prisen:

• Flyreise tur/retur Sør-Afrika og innenriksfly i Sør-Afrika, pris fra ca 9 000 kr per person

* Flyreise fra Vilancoulos til Bazaruto tur/retur, pris fra ca 5 300 kr per person

* Inngangsbillett til Bazaruto nasjonalpark, ca 80 kr

* Lunsj på utfluktene i Cape Town og i Krugerparken

• Driks til guider

* Eventuelle ekstra utflukter i Cape Town

* Visum til Mosambik som må ordnes i forkant av reisen

* Avbestillings- og reiseforsikring

 

Tips!

Dersom dere ønsker å endre innkvarteringssted i programmet, så er det enkelt å oppgradere til et mer luksuriøst bosted eller å endre til et rimeligere sted. Vi kan også endre type utflukter, legge til eller fjerne noen og også utvide reisens lengde, dersom dere ønsker dét. Dette må ansees å være et rent forslag til reise og vi skreddersyr turen fullstendig i henhold til dine ønsker!

 

Vi tar forbehold om prisjusteringer på grunn av valutaendringer

Øya Bazaruto

Bazaruto er et virkelig paradis!

Denne nasjonalparken med uberørte strender, et eventyrlig innkvarteringssted på stranden og et eldorado for dykking og snorkling. Dere kommer dit med fly fra Johannesburg eller fra Krugerparken via Vilanculos. Bedre enn dette blir det ikke noen andre steder man kan sammenligne med!

Hele østkysten har høy- og lavvann og på ulike tider på døgnet, avhengig av månens posisjon og man kan ikke bade hele døgnet. Av og til er havet langt ute.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel