Cape Town, Garden Route og Safari for familien

Den perfekte familiereisen!

Dette er den helt ideelle reisen for familier med litt mindre barn. Mange safarilodger i Sør-Afrika sier nei til barn under 12 år, men på denne reisen er hele familien hjertelig velkommen overalt! Turen starter med noen dager i Cape Town, på et hotell med svømmebasseng. Deretter kjører dere på egen hånd, delvis gjennom vindistriktet til Garden Route, men før dere kommer dit, bor dere to netter på Garden Route Game Lodge. Der skal dere på fire safariekspedisjoner i åpen jeep med guide. Lodgen har mange aktiviteter for de små og barnevennlig safari. Her er det også "voksensafari" uten barn i jeep med guide. Lodgen har også en spesiell barnemeny i restauranten. Sørg også for at dere besøker reptilparken. Deretter tar dere bilen og kjører den korte strekningen til Knysna ved Garden Route. Deretter blir det tid til til å nyte sol og badeliv i Cape St. Francis, som har et herlig klima og fantastiske strender. Reisen avsluttes i Port Elizabeth, der dere leverer inn leiebilen og tar flyet hjem igjen.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.

Cape Town

Når dere lander på flyplassen, blir dere møtt av en sjåfør med navnskilt for å bli kjørt til Leeuwenvoet House, der dere skal bo i 5 netter. Det fine, lille guest house´et er i viktoriansk stil. Her er det et lite svømmebasseng. Leeuwenvoet House ligger i den sjarmerende bydelen Tamboerskloof med nærhet til mange flotte restauranter og små, hyggelige butikker. Dere skal på en guidet byrundtur på engelsk, med besøk på Table Mountain på ettermiddagen. Eventuell taubane til toppen betales selv på stedet - transporten er væravhengig og kan derfor ikke betales på forhånd. Det koster ca 200 kr per person for banen tur/retur. Dere blir hentet og blir kjørt tilbake til hotellet

 

Dag 2.


Cape Town

Denne dagen er det ikke noe program. Vi bidrar gjerne med tips om hva hele familien kan gjøre.

 

Dag 3.
Cape Peninsula

Denne dagen blir det en guidet heldagsutflukt rundt den vakre halvøya Cape Peninsula, med Kapp Det Gode håp-odden, de vakre veiene og strendene, pingvinene i Boulders og et besøk i Kirstenbosch botaniske hage. Dere blir hentet og blir kjørt tilbake til hotellet

 

Dag 4.
 Cape Town

Denne dagen er det ikke noe program. Vi bidrar gjerne med tips om hva hele familien kan gjøre

 

Dag 5. Townships og Robben Island

Denne dagen blir det en guidet tur i Townships (den afrikanske ghettoen) og på ettermiddagen besøker dere fangeøya Robben Island, der blant annet Nelson Mandela satt fengslet i mange år. Dere blir guidet av Cinga, er oppvokst og bor i denne ghettoen utenfor Cape Town, og på Robben Island tar en lokal guide over. Dette er en særdeles interessant tur! Dere blir hentet og blir kjørt tilbake til hotellet.

 

Dag 6-7. Garden Route Game Lodge

Etter frokost får dere levert en leiebil på hotellet og dere kjører østover i ca. 3 timer til Garden Route Game Lodge. Her kan barna dra på egen game drive/safari mens de voksne drar på sin. Dere får også sett deres reptilsenter, med over 26 ulike slanger. De har også et spesielt program for barn, der de lærer om natur, dyr og miljø og om hvordan alt henger sammen. Middag er inkludert begge dagene.

 

Dag 8-9. Knysna

Dere kjører til den vakre lagunebyen Knysna ved Det Indiske Hav, der dere bor på Log Inn Hotel som er bygd i tømmer og har et flott svømmebasseng. Rundt omkring Knysna er det masse å gjøre for hele familien. Dra til Knysna Heads og se den praktfulle utsikten. Ta en båttur ut til Featherbed Nature reserve for en guidet tur til fots. Besøk Monkeyland, et fristed for aper, der dere spaserer fritt rundt omkring med dem og besøk Birds of Eden, et fristed for fugler som flyr fritt. Eller besøk Tenikwa og gå til fots med kattedyr. Her ligger også Knysna Elephant Park, hvor man har tatt hånd om forlatte elefantunger siden 1994, et slags barnehjem for elefanter. Noen har blitt igjen og noen har blitt flyttet til andre steder.

 

Dag 10-12. Cape St Francis

Ferden går videre til Cape St Francis Resort og innkvarteringsstedet Village Break. Her kan man nyte livet med sol, bading og eventyrlige strender. For dem som er mer aktive, så anbefaler vi et besøk i Addo Elephant National Park - som huser ca 400 elefanter og de andre ”Big Five”-villdyrene, i tillegg til mange andre dyr. Her kjører dere på safari med egen bil.

 

Dag 13. Hjemreise

Etter frokost kjører dere inn til Port Elizabeth, leverer tilbake leiebilen og flyr tilbake til Norge. I bagasjen har dere mange, fantastiske minner fra eventyrlige Sør-Afrika! Denne reisen fra Cape Town til Port Elisabeth er på litt over 80 mil dersom dere kjører via Route 62.

Resfakta Pris

Pris: 9 540 NOK per person, del i dobbeltrom (i lavsesong mai – sep16)

Pris: 13 605 NOK per person, del i dobbeltrom (i høysesong 15dec16-15jan17)

Prisen er basert på 2 voksne. For barnerabatter kontakt oss, det er ulike priser avhengig av barnas alder. Barnerabatt gjelder for barn som ikke har fylt 12 år.
Dette er den perfekte familiereisen - En reise i Sør-Afrika som gjøres på egen hånd, men hvor man har transport og guide tidvis inkludert og delvis kjører selv i leiebil. Avreise alle dager på året. 13 dager / 12 netter. 

I prisen er følgende inkludert:

• Alle overnattinger nevnt i programmet: 5 netter på Leeuwenvoet House med frokost, 2 netter på Garden Route Game Lodge med halvpensjon, 2 netter på Log Inn Hotel med frokost og 3 netter på Cape St Francis Resort i Village Break med frokost.
• Transport fra flyplassen i Cape Town til hotellet
• Halvdags guidet byrundtur i Cape Town med besøk på Table Mountain eks. taubanen opp til toppen
• Heldagsutflukt med guide på Cape-halvøya inkl. alle inngangsbillettene
• Heldagsutflukt med guide til township Langa og båttur til Robben Island
• På Garden Route Game Lodge er 2 såkalte game drives per dag - dvs safari i åpen jeep med guide - inkludert, besøk på reptilsenteret og deltagelse på ulike barneaktiviteter
• Leiebil Chevrolet Aveo mellomstandardbil eller lignende med automatgir, aircondition, skadeforsikring, innbruddsforsikring og egenandelsdekning ved ulykke og frie mil.

Følgende er ikke inkludert i prisen:

• Flyreise tur/retur Sør-Afrika og innenriksfly i Sør-Afrika, antatt ca 9 350 NOK per voksen og litt lavere pris for barn. Vi hjelper dere gjerne med å bestille flyreise med våre gunstige avtaler med flyselskapene.
* Eventuell taubane opp til toppen av Table Mountan, ca 22 kr per voksen
* Lunsj på utfluktene. Man stopper og spiser underveis og dere betaler for det dere ønsker.
• Dersom dere ønsker å gå inn til pingvinene i Boulders, koster det ca kr 40 per voksen.
• Eventuell driks til guider
• Kontraktsgebyr ca 70 NOK, leveringsgebyr ca 275 NOK, énveisleie ca 770 NOK for leiebilen til utleieselskapet.

Tips!

Dersom dere ønsker å endre innkvarteringssted i programmet, så er det enkelt å oppgradere til et mer luksuriøst bosted eller å endre til et rimeligere sted. Vi kan også endre type utflukter, legge til eller fjerne noen og også utvide reisens lengde, dersom dere ønsker dét. Dette må ansees å være et rent forslag til reise og vi skreddersyr turen fullstendig i henhold til dine ønsker!

Karta

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel