Cape Town, Garden Route og Krugerparken de Luxe

Denne reisen inneholder alt det som står høyest på ønskelisten fra våre gjester; En perfekt kombinasjon med storbyen Cape Town, vindistriktene og den vakre veien ”Garden Route” i tillegg til en fantastisk safarilodge i Krugerparken som avrunder det hele. En reise i Sør-Afrika for dem som stiller høye krav til innkvarteringssteder og vil oppleve det aller beste i landet. Dere drar på flere guidede utflukter i fantastiske Cape Town og får også god tid til å oppleve byen på egen hånd. Deretter kjører dere i leiebil langs Route 62 på vakre Garden Route langs Sør-Afrikas sydkyst. Dere stopper blant annet i Robertson og i Knysna. Når dere kommer til Port Elizabeth, venter et innenriksfly til Nelspruit. Til slutt blir det flere dager med eksotisk safari i Krugerparken og en guidet tur langs Panorama Route, gjennom fjellkjede Drakensberg..

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel

Program

Dag 1.


Cape Town Når dere lander på flyplassen Cape Town, blir dere møtt og kjørt til Table Bay Hotel, som ligger rett ved populære Waterfront. På ettermiddagen vil en guide ta dere med på en byrundtur. Dette er en ypperlig introduksjon til oppholdet, siden dere allerede første dagen blir kjent med byen. Dere besøker blant annet Table Mountain og dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet etter turen.

Dag 2.


Cape Peninsula Denne dagen står en guidet heldagsutflukt rundt Cape Peninsula med Kapp Det Gode Håp-odden, pingvinene i Boulders og den botaniske hagen i Kirstenbosch som høydepunkter på programmet. Dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet.

Dag 3.


Cape Town Dere har mulighet til å innfri egne forventninger på egen hånd i denne spennende verdensmetropolen. Vi hjelper dere gjerne med å forhåndsbestille flere utflukter. Kanskje dere vil spille golf, dykke med hvithaier eller fly helikopter.

Dag 4.

Cape Town Dette er en spennende dag i kulturen og historiens tegn, med en heldags guidet tur – først til townships / ghettoen som ligger rett utenfor Cape Town. Dette er spesielt og unikt, siden vår guide har vokst opp i dette området. Deretter bærer det av sted med båt ut til den tidligere fangeøya Robben Island, der Nelson Mandela satt fengslet i mange år. Dere blir hentet og kjørt tilbake til hotellet.

Dag 5-6.

Robertson Etter frokost får dere levert en leiebil til hotellet. Dere kjører på egen hånd gjennom vindistriktene til byen Robertson, som ligger i hjertet av Route 62 og sjekker inn på herlige Ballinderry Guest House, der vertskapet byr på førsteklasses service.

Dag 7-8.

Oudtshoorn Dere kjører videre til Oudtshoorn, som er verdens hovedsete for strutseoppdrett – men byen har også mye annet å tilby. Dere bor to netter på La Plume Guest House, som har en vakker beliggenhet rett utenfor Oudtshoorn. Den påfølgende dagen anbefaler vi å besøke Cango Caves, der dere har mulighet til å få en guidet tur i de enorme grottene – som høyst sannsynlig har verdens største dryppestensformasjoner. Kjør gjerne til det vakre fjellkammen Prins Albert pass.

Dag 9.

Knysna Ferden går videre langs den fantastisk vakre Garden Route til lagunebyen Knysna og dere sjekker inn på Elephant Hide Guest Lodge. Dere får masse tips på hva dere kan gjøre i dette flotte området.

Dag 10.

Knysna Denne dagen står det ingen ting på programmet! Nyt livet og omgivelsene.

Dag 11-13.


Cape St. Francis Avslutningen langs Garden Route er ved ankomst i Cape St. Francis, der dere bor 3 netter rett ved stranden på Cape St. Francis Resort i en av deres Beach Break Villas. Disse tre dagene kan dere nyte livet i solen, bade og kanskje besøke den fantastiske nasjonalparken Addo Elephant Park, der det blant mange andre dyr finnes flere hundre elefanter.

Dag 14.


Nelspruit - Krugerparken Etter frokost kjører der etil Port Elizabeth for å ta et innenriksfly til Nelspruit, som ligger ved Krugerparken. Dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Buhala Game Lodge for 3 netter i et praktfullt safarimiljø. Middag om kvelden

Dag 15.


Krugerparken Tiden er inne for en heldags safaritur i Krugerparken. Med åpen jeep og guide skal dere rundt omkring i den mektige Krugerparken. Dette er hjem for imponerende horder av ulike arter: 336 tresorter, 49 fiskearter, 34 typer amfibier, 114 reptilarter, 507 fuglearter og 147 ulike pattedyr. Husk endelig å ta med kamera! Midt på dagen tar dere en pause for lunsj og litt avslapping. Så blir det en ny safari utpå dagen og en deilig middag om kvelden, som er inkludert i prisen.

Dag 16.


Panorama Route Etter frokost skal dere ut på en guidet heldagstur på den fantastisk vakre veien Panorama Route. Dere besøker blant annet Blyde River Canyon, der dere får se Three Rondavels, Bourkes Luck Potholes, vakre fossefall, utsiktspunktet God´s Window og dere stopper og tar pauser i et par små lokalsamfunn. Middag er inkludert i prisen. Dersom dere i stedet ønsker en dag til med safari, så kan vi selvsagt ordne det.

Dag 17.


Hjemreise Etter en tidlig morgensafari og frokost, blir dere kjørt til flyplassen i Nelspruit, hvorfra dere flyr hjem.

Resfakta Pris

Pris: 28 085NOK del i dobbeltrom

Prisen gjelder ikke i høysesong, dvs påske og desember 2016. For disse sesongene, kontakt oss for korrekt pris.

Om reisen

Denne reisen gjøres på egen hånd, hvor dere også får turer med engelsktalende guide og delvis drar i leiebil. Avreise alle uker i året.

I prisen er følgende inkludert:

• Privat transport med privatsjåfør fra flyplassen i Cape Town til hotellet

* Privat transport fra flyplassen i Nelspruit til Buhala og retur

* Overnattinger i henhold til program inkludert frokostbuffet

• 4 netter på Table Bay Hotel

* 2 netter på Ballinderry Guest House

* 2 netter på La Plume

* 2 netter på Elephant Hide Guest Lodge

* 3 netter på Cape St Francis Resort Beach Brake

* 3 netter på Buhala Game Lodge inkludert halvpensjon

* Utflukter inkludert engelskspråklig guide og inngangsbilletter, henting og levering på hotellet

• Guidet byrundtur i Cape Town med besøk på Table Mountain

• Heldagsutflukt med engelsktalende guide rundt Cape Peninsula med Kapp Det Gode Håp-odden, pingvinene i Boulders og Kirstenbosch botaniske hage

* Heldagstur til townships og Robben Island

* Safari i henhold til programmet

* Panorama

* Piknikkurv i Oudtshoorn

* Leiebil Chevrolet Aveo eller lignende med automatgir, skadeforsikring, innbruddsforsikring og egenandelsdekning ved ulykke og frie mil i 10 dager

 

Følgende er ikke inkludert i prisen:

• Flyreise tur/retur Sør-Afrika og innenriksfly i Sør-Afrika, pris fra ca 9 000 kr per person

* Eventuell taubane opp til toppen av Table Mountain, ca 200 kr per person

• Driks til guider

* Kontraktsavgift, leveringsavgift, ev tillegg for ekstra førere og enveisleie for leiebilen som betales på destinasjonen.

* Avbestillings- og reiseforsikring

Tips!

Dersom dere ønsker å endre innkvarteringssted i programmet, så er det enkelt å oppgradere til et mer luksuriøst bosted eller å endre til et rimeligere sted. Vi kan også endre type utflukter, legge til eller fjerne noen og også utvide reisens lengde, dersom dere ønsker dét. Dette må ansees å være et rent forslag til reise og vi skreddersyr turen fullstendig i henhold til dine ønsker!

Vi tar forbehold om prisjusteringer på grunn av valutaendringer

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Send forespørsel
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.
Send forespørsel