Afrikareiser med gullkant

Når det gjelder jubileums- og bryllupsreiser, har vi flotte forslag som vil sette en spesiell spiss på turen til Afrika. Dette er turer med litt mer eksklusiv innkvartering, eksotiske miljøer og ”det lille ekstra”.

Med vakker natur, uforglemmelig safari, herlige matretter, godt drikke, spennende kultur og badeliv på fantastiske strender: Afrika tilbyr en perfekt kombinasjon av aktivitet og avslapning. Vi sørger for at du får den helt spesielle reiseopplevelsen, uansett behov og ønsker! Om det er bryllupsreisen eller en hvilken som helst tur med et litt mer luksuriøst preg, så har vi et sterkt engasjement og lang og god erfaring som turoperatør med å tilrettelegge og sette sammen en uforglemmelig tur!

Savner du noe eller ønsker å endre eller legge til noe, ta kontakt: Ingenting er umulig - vi kan Afrika!

 

Cape Town, Garden Route og Krugerparken de Luxe

Denne reisen inneholder alt det som står høyest på ønskelisten fra våre gjester; En perfekt kombinasjon med storbyen Cape Town, vindistrikten e og den vakre veien ”Garden Route” i tillegg til en fantastisk safarilodge i Krugerparken som avrunder det hele. En reise i Sør-Afrika for dem som stiller høye ....Les mer »
Nysgjerrig på andre livsstil reise? Besøk våre søsterselskaper.